13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Visszatér rádiózni Boros Lajos

2014. február 20.
1.9811
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nagyon sok ember mindennapjait dobta fel még az egykori Sláger Rádió keretein belül a felejthetetlen párosként, majd később trióként működő Bochkor Gábor és Boros Lajos - később pedig Voga - által készített Bumeráng című műsor, de a kérdéses médium csődjét követően az ország hangjai örökre elnémultak.

Voltak ugyan újabb kezdeményezések, de egyik sem volt hosszútávú, így az egykori trió külön-külön utakon folytatta tovább ténykedését, de Boros Lajos és Voga alaposan a háttérbe szorultak a közelmúltban.

Legfrissebb híreink szerint azonban csak mostanáig!

Történt ugyanis, hogy a Juventus rádió Helló Budapest! című adásának műsorvezetői kivették jól megérdemelt szabadságukat, a vezetés pedig úgy határozott, hogy nem ismeretlen újoncokkal, hanem igazi veteránokkal pótolja őket a kieső időszakban, így hétfőtől Boros Lajos, valamint Voga fogadja majd a műsor hallgatóit - legalábbis egy ideig.

Hogy hol marad a nagy trió harmadik tagja, avagy Bochkor Gábor? Róla egyelőre még nem szóltak a hírek, de Boros Lajos állítólagosan annyira örül a felkérésnek, hogy már napok óta a hétfői adásra készülődik.