12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Vilmos herceg ismét beállt ételt osztani a hajléktalanoknak

2019. február 14.
12.6311
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár az nyilvánvalóan soha nem derül ki, hogy mennyire csinálják szívből és mennyire kényszerből, de Vilmos herceg a napokban újabb jótékonysági rendezvényen vett részt, aminek részeként a The Passage nevű szervezetben teljesített társadalmi munkát.

Ennek részeként nemcsak megjelent az egyik akción, hanem kedveskedés és beszélgetés mellett ténylegesen beállt dolgozni egy kicsit, ezáltal feltűrte az ingujját, felvett egy kötényt, majd nekilátott ételt osztani a helyszínre érkező hajléktalanok számára.

Bár sokan - főként a bevándorlók - fel sem ismerték a herceget, de aki megismerte őt, az óriási megtiszteltetésnek vette, hogy a brit királyi család egyik tagjától kapja az aznapi betevő falatot.


His Royal Highness helped Head Chef, Nour Shab, prepare spaghetti bolognese, before joining in the lunch service with Malcolm, who?s been volunteering with the @passagecharity for 21 years ?? Later, The Duke met people taking part in the charity?s ?Home for Good? programme, which pairs volunteers with formerly homeless clients to help them settle into community life.

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,