0 ℃Tiszta idő
2020. február 28., péntek • Elemér

Vilmos herceg és Harry herceg is boldogabb a függetlenedési botrány óta?

Szofi Kakuk , 2020. február 08.
A People magazin egyik névtelen informátora elmondása szerint, Vilmos herceg, de még maga Harry herceg is megkönnyebbült, amióta Kanadában él a sussexi hercegi pár.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Vilmos herceg és Katalin hercegné nagyon szomorúak, de egyben rendkívül megkönnyebbültek is amiatt, hogy Harry herceg és Meghan hercegné a kis Archie Harrisonnal együtt, már Kanadában élnek. Vilmos herceg belefáradt abba, hogy próbálta öccse döntéseit koordinálni, de ehelyett Harry inkább a saját feje után ment és feleségének az igényeit előrébb helyezve úgy döntött, hogy függetlenedni szeretne a királyi családtól.

Vilmos herceg és Harry herceg is boldogabb a függetlenedési botrány óta? - 2. képA botrány kapcsán a két herceg is eltávolodott egymástól, ráadásul Katalin hercegné és Harry herceg viszonya is megromlott, ami köztudottan remekül működött, főleg Meghan hercegné érkezése előtt. A névtelen informátor azt is leközölte, hogy egyelőre mindkét herceg nyalogatja a sebeit és próbálnak az új helyzethez hozzászokni, de ez nem azt jelenti, hogy örök harag és távolság lesz kettejük között. Mindenesetre most, mindkét fél úgy érzi, hogy egy kis magány jól jön a számukra.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!