13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Vikcsu és VV Zsu a ValóVilág 7 első párbajozói

2014. december 04.
2.6211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Immáron hivatalosan is megtörtént a kiválasztás: Vikcsu és VV Zsu lesznek a ValóVilág hetedik szériájának első párbajozói, miután vasárnap kiderült, hogy a villalakók a kisgyermekes édesanyával nem szeretnének együtt élni.

A kiválasztáson Zsu nyolc jelölést is kapott a lakóktól, és csak néhány napja volt arra, hogy átgondolja döntését, vagyis azt, hogy kit vigyen magával a vasárnapi párbajra, ami nem volt egyszerű kérdés, hiszen csak nagyon kevés emberrel ápol jó kapcsolatot odabent.

VV Zsunak azonban segítségére sietett az ötödik szériából ismert VV Attila, aki tapasztalt villalakóként olyan tanácsokat adott a lánynak, amiket ő meg is fogadott, így Zsu szerint nem a szíve szerint választott, hanem taktikázott, így végül Vikcsura esett a döntése.

Az okokat a lány hosszasan ecsetelte, így kiemelte, hogy Vikcsu nagyon megbántotta, és hiába lopta be magát nagyon hamar a szívébe, ugyanolyan gyorsan ki is szakította magát onnan, és így már nem tud többé megbízni a lányban, akivel vasárnap össze is mérik egymással tudásukat a párbajon.