13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Vidékre költözött családjával Király L. Norbi

2013. november 27.
2.2531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Megunta a budapesti pezsgést, és a kihasználatlan nagy házat Király L.

Norbi, aki feleségével és tizennégy hónapos kisfiával nemrégiben egy új lakásba költözött, ami immáron nem a fővárosban, hanem attól mintegy 15-20 percre, vidéki környezetben található.

A költözésben nem csak az játszott szerepet, hogy Norbi szeretett volna nyugodt környezetet biztosítani családjának, hanem az is, hogy feleslegesnek érezték a sokszobás, nagy pesti házukat, és szerettek volna egy kisebb, komfortosabb és barátságosabb lakásba költözni.

Norbi szerint egy ismerősük segítségével találtak rá arra a kétszobás kis lakásra, ahová nemrégiben beköltöztek, és ahol az énekes elmondása szerint már az első pillanattól fogva teljesen otthonosan érezték magukat.

Az X-Faktor egykori felfedezettje annak is nagyon örül, hogy a ház szomszédságában van az óvoda, így Dominiknak nem kell majd messze járnia.

Az énekes megszellőztette továbbá, hogy bár a költözés sok időt elvett az életéből, de jelenleg is nagyon sokat stúdiózik, hiszen egy vadonatúj, ámde még titkos projekten dolgozik a háttérben.