13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Végleg elhagyta Magyarországot Palik László és családja?

2014. január 15.
4.9231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár Palik László, az ismert magyar tévés riporter továbbra is elérhetetlen a sajtó számára, ismerőseiktől nemrégiben úgy értesült a média, hogy családjával együtt végleg elhagyta Magyarországot.

A híreket megerősítették azok a siófoki lakók is, akik a Palik-család villájának szomszédságában élnek, ők ugyanis úgy tudják, hogy már hónapok óta üresen áll a hatalmas ház, a família ugyanis csak látogatóba, mondhatni kikapcsolódni jár haza.

Hogy pontosan mi lehet és merre járhat most Marsi Anikó és Palik László, azt egyelőre mindenki csak találgatja, de egykori szomszédjuk szerint az ismert tévés családnak a közszereplésből lett elege, és külföldön megtehetik azt, hogy visszavonultan, átlagos családként tengessék mindennapjaikat.

A család ismerőse szerint a Palik-család már csak látogatóba fog hazajárni a jövőben, akkor is csak a kikapcsolódás, a rokonok és a vállalkozások miatt, de hogy jelenleg melyik országban élnek, és hol telepedhettek le, arról egyelőre nem tudni, sőt mi több, még kollégái sem tudnak felőlük semmit.