13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Véget ért a villalakók luxusa

2014. március 19.
1.8791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Nagy változásoknak lehettek szemtanúi a ValóVilág rajongói, hiszen a lakók nemrégiben elhagyhatták a villa falait, ami az első ilyen alkalom volt a január közepén kezdődött játék óta, ám egy kis kirándulás helyett kemény csata várt a rajongókra.

A lakók ugyanis egy paintballpályán mérték össze tudásukat, méghozzá két csapatra osztva, ám akkor még nem is sejtették, hogy ennek a csapatokra való felosztásnak a későbbiekben komoly jelentősége lesz.

A két brigád a következőképpen nézett ki: Charlotte, Viki, Zsolt és Teo, míg velük szemben Aurelio, Krisztián, Iza és Zsófi.

Azt természetesen a villalakók is hamar megérezték, hogy a paintball meccsen nagy a tét, ám arról fogalmuk sem volt, hogy a veszteseknek a luxust kell feladniuk odabent, így aki megnyerte a mérkőzést, azok vehették uralmuk alá a villa kényelmesebbik részét.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy visszavonásig Aurelio és csapata a nyugiszobában alszik, konzerveken él, és mindössze a fürdőszobát használhatja a luxusból, míg a többiek a villa falai között tovább élvezhetik a kiváltságokat.