12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Vastag Csaba nemet mondott az RTL Klubnak - Nem megy a dzsungelbe!

2014. június 11.
2.1181
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Korábban arról hallhattunk, hogy az RTL Klub ősszel induló legújabb valóság showjában, avagy a Celeb vagyok, ments ki innen! aktuális évadjában VV Aurelio mellett Vastag Csaba már biztos résztvevőnek tekinthető.

A legfrissebb hírek szerint azonban az énekesnek vissza kellett utasítania a csatorna ajánlatát, menedzsere pedig azzal indokolta a lépést, hogy Csabának túl sok lekötött munkája van már idén őszre, a műsor pedig nem fér bele a menetrendjébe.

Hogy mi lehet fontosabb egy hosszan tartó tévés szereplésnél és több millió forintnál? Forrásaink szerint az, hogy Vastag Csaba játssza majd a Casanova címe hallgató musical főszerepét, ezen felül pedig külföldi karrier lehetősége előtt áll, hiszen egy nemzetközi koprodukcióban egy világsztár oldalán szerepelhet majd egy egyelőre még ismeretlen filmprodukcióban.

Mivel Vastag Csabának aláírt szerződései vannak, ezért menedzsere szerint sem szakmailag, sem anyagilag nem lenne kifizetődő számára a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben való szereplés.