14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Valóban visszatér a képernyőre az Osbourne család

2014. november 18.
1.8621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Úgy tűnik, hogy ismét kifogyóban van az Osbourne család kasszája, hiszen bár korábban Ozzy és Sharon is úgy nyilatkozott, hogy valóságshow-juk soha többé nem indul újra, a VH1 tévécsatorna azonban megerősítette, hogy hamarosan folytatódni fog a The Osbournes című reality.

A Hollywood Reporter által nyilvánosságra hozott hírek szerint a csatorna már mindent előkészített a forgatás elindításához, így szinte csak meg kell egyezniük a családdal arról, hogy leforgathassák az első nyolc epizódot.

A The Osbournes új évadjának érdekessége az lenne, hogy a nézők most végre józanul, alkoholtól és drogoktól mentesen is megismerhetnék Ozzy Osbourne-t, a Föld egyik legismertebb rocksztárját, aki nézők milliónak csalt mosolyt az arcára a valóságshow keretein belül.

A hírek szerint a reality főbb szereplői most Sharon és Ozzy lennének, de két gyermekük, Kelly és Jack is feltűnnek majd néha vendégeskedni, hogy ismét betekintést nyerhessünk az Osbourne család egyáltalán nem hétköznapi hétköznapjaiba.