14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Vajon hová kerül az a sok ajándék, amit Harry herceg és Meghan hercegné kap?

2018. november 01.
26.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Bár még csak alig pár hónapja házasok, Harry herceg és Meghan hercegné már most nagyon sok ajándékot kapott az emberektől, így legutóbbi ausztrál útjuk során is plüssmacival, mesekönyvvel és egy sor egyéb dologgal gazdagodott a pár gyűjteménye.

Ha belegondolunk abba, hogy minden találkozójuk során mennyi apró csecsebecsét zsebelnek be, nincs az a raktár, ami elég lenne a tárolásukra, de Harry hercegék nem is tárolgatják ezeket, a Mirror magazin szerint ugyanis nem tartják meg ajándékaikat.

Bár sokan abban a hiszemben adják oda ezeket a kis csecsebecséket, hogy Harry és Meghan majd élete végéig nézegeti őket, azonban a Mirror magazin munkatársai úgy tudják, hogy a nekik adott ajándék nem a saját tulajdonuk lesz, hanem a királyságé, vagyis bár használatba vehetik és megtarthatják, de sokkal valószínűbb a másik forgatókönyv.

Eszerint az ajándékokat jótékonysági szervezeteknek adják, hogy olyan helyre kerülhessenek ezek a dolgok, ahol valóban nagy szükség lehet rájuk, amihez hasonló elvet követ Katalin hercegné és Vilmos herceg is.