11 °C
tiszta égbolt
2024. április 27., szombat
Mariann, Zita

Vadul diétázik Bálint Antónia

2014. július 15.
2.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Úgy tűnik, hogy Bálint Antónia szeretné visszanyerni egykori alakját és formáját, lévén a szépségkirálynő alig néhány hónap alatt tíz kilótól szabadult meg egy szó szerint vad diétát követően.

Hogy mi Bálint Antónia titka? Az úgynevezett böjt diéta, aminek köszönhetően bármit megehet, de hetente két napot böjtöléssel kell eltöltenie.

A celeb szerint akkor ijedt meg igazán, és kezdett fogyókúrába, amikor nemrégiben 65 kilóra kúszott a mérleg nyelve, hiszen terhességén kívül soha nem hízott még meg ennyire.

Antónia szerint a böjt diéta egy nagyon remek módszer, aminek lényege, hogy egy héten két nap mindössze 600 kalóriát visz be szervezetébe, ami ugyan elég szigorú, de salátákkal és gyümölcsökkel könnyű betartani, noha a pékáruk vagy a cukros ételek természetesen nem férnek bele.

Toncsi kiemelte, hogy neki sem volt könnyű a kezdet, az első két hétben például nagyon nehezen állta meg a két napos böjtöt, de ma már szinte jól is esik neki az a két nap pihenő, arról nem is beszélve, hogy néhány hónap alatt tíz kilótól szabadult meg a módszer segítségével.