13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Újjászületett Liptai Claudia

2014. június 03.
2.3041
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Liptai Claudiát a múltban számtalan tragédia kísérte útján, így bár a kamerák előtt mindig jókedvűnek mutatkozott, amint azonban eltűnt a képernyőről, életébe üresség és fájdalom költözött.

Ennek azonban a műsorvezető szerint vége!

Claudia ugyanis válása, édesanyja halála és egyéb tragédiái után most először beszélt arról egy interjúban, hogy végre talpra állt, teljesen újjászületett, és sikerült egyesítenie kettős személyiségét.

Liptai szerint jelenleg nem csak külsőleg, hanem belsőleg is a valaha volt legjobb formájában van, és nagyon jól érzi magát a bőrében. Korábban gondot okozott, hogy volt egy mindig vidám műsorvezetői, illetve egy kissé szomorkásabb énje anyukaként, illetve háziasszonyként, ma azonban a kettő egyesült, és összességében csak egy vidám, kiegyensúlyozott Claudia létezik.

A műsorvezető őszintén vallott arról is, hogy mára megszületett saját egyénisége és stílusa is, amihez véleménye szerint hosszú évek munkájára volt szükség, valamint arra a tanulópénzként is felfogható útra, amelyet az utóbbi esztendőkben végigjárt.