13 °Cköd
2020. szeptember 29., kedd • Mihály

Újabb sötét titokra derült fény Mick Jagger öngyilkos párja kapcsán

Brauny , 2014. március 24.
Nem csak maga Mick Jagger, avagy a Rolling Stones legendás énekese, hanem a sajtó és a rajongók is megdöbbentek, amikor kiderült, hogy párja, avagy L'Wren Scott a múlt héten öngyilkosságot követett el.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Később olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a divattervező egy önkielégítés során, a fojtogatásos mániának hódolva, csak véletlenül vesztette életét, de a legfrissebb információk alapján mégis inkább szándékosság állhatott a háttérben.

Amerikai bulvármagazinok ugyanis szinte egyszerre hozták le a hírt, miszerint L'Wren Scott egyik közeli ismerőse kitálalt, és ebből kiderült, hogy a nő Jagger tudta nélkül több mint 270 millió forintnak megfelelő jelzáloghitelt vett fel egy olyan luxuslakásra, amit még az énekestől kapott ajándékba.

A hitel miatt állítólagosan a pár össze is veszett, méghozzá nem véletlenül, hiszen Scott adósságai egyre csak halmozódtak, ám az összegekkel még az énekes sem volt tisztában, de a névtelen források szerint a nő feje felett összecsapott hullámok, és az egyre nagyobb adósság válthatta ki belőle az öngyilkos gondolatokat, hiszen a következő lépés már cégének csődeljárása lett volna, azonban ezt L'Wren Scott büszkesége nem bírta volna elviselni, így inkább a könnyebb utat választotta.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

csillucs • Nagymester #3 • 7 éve, 1 hónapja

Jézusom! Egy luxuslakásra ennyi pénzt felvenni? Nem értem az embereket.

Perec • Hiperaktív #2 • 7 éve, 1 hónapja

Nem tudom megérteni, ha valaki pénz miatt vet véget az életének. Ha nincs hát nincs. Ha adósság van, akkor a van. De élet... Az csak egy van. És nincs nála értékesebb dolog.

Zita.Péter • Überbrutál #1 • 7 éve, 1 hónapja

Uhh az nagyon durva. Sajnálom ha valaki öngyilkosságba menekül a gondok elől.