12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Újabb gyerekkori fotót mutatott Justin Timberlake

2018. október 30.
7.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Bár a világ másik felén, egészen pontosan Amerikában már gyerekként is óriási sztár volt, azonban felénk sokan csak fiatal felnőttként ismerték meg az Justin Timberlake-et, akinek most egy kicsit nosztalgiázni támadt kedve az Instagramon.

Ennek eredményeként született meg az alábbi fotó, melyen Justin megmutatja, hogy milyen bongyor hajú gyerek is volt ő kiskorában, aki még sapkát sem tudott húzni pecázás közben a nagy frizura miatt.

A fotó hátterében egyébiránt egy új életrajzi könyv áll, lévén a híresség ezt akarta megtámogatni ezzel a képkockával, hogy képanyagot is társítson a tartalomhoz, melyben azt fejti ki, hogy miként lett egykoron híres.

Aki esetleg nem tudná, Justin Timberlake pályafutása a Mickey Mouse Clubbal kezdődött, ahol olyan hírességekkel énekelt együtt, mint Britney Spears, Christina Aguilera vagy Ryan Gossling.


I know I am. I write a lot more about it in my book. But since that doesn?t come out for another four (!) days.... here?s a pic of me as a TN kid. #Hindsight #FBF

Justin Timberlake (@justintimberlake) által megosztott bejegyzés,