Újabb fordulat történt Harvey Weinstein ügyében

Brauny , 2018. február 13.
Egyre jobban megszorul az a bizonyos hurok a 65 éves Harvey Weinstein körül, akiről néhány hónappal ezelőtt derült ki, hogy az ismert producer nők tucatjait zaklatta és erőszakolta meg, hovatovább rengetegen neki köszönhették, hogy tehetségük ellenére a süllyesztőben végezték.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A BBC beszámolója szerint azonban most újabb jelentős pert akasztottak Harvey nyakába, lévén New York állam főügyésze egy civil jogokért küzdő szervezet nevében is beperelte a producert, méghozzá azért, mert cége semmit sem tett azért, hogy megvédje a dolgozókat Weinstein ámokfutásától.

Eric Schneiderman főügyész ráadásul nyilvánosságra hozta az elmúlt négy hónap nyomozásának legfontosabb eredményeit, amiből kiderült, hogy a producer gyakran fenyegette gyilkossággal a női alkalmazottakat, akiknek szexuális szolgáltatásokért cserébe rendszeresen felajánlotta a cégen belüli előrejutás lehetőségét.

A nyomozás szerint Weinstein asszisztensének kellett a vállalaton belül olyan női dolgozót találnia, aki minden nap kielégítette őt szexuálisan, sőt mi több, a filmes mogul állítólag rendszeresen lehordta azokat a nőket, akikről megtudta, hogy éppen megjött a menstruációjuk.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!