13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Újabb cuki felvételek érkeztek Harry herceg és Meghan Markle dorbézolásáról

2017. október 03.
5.1871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#A napokban vállalta fel először kapcsolatát a nyilvánosság előtt Harry herceg és Meghan Markle, méghozzá az Invictus Games alkalmából, ahonnan már érkeztek fotók kettejükről, de újabb felvételeket kaptunk róluk egyenesen a záróceremóniáról.

A párról több rövidke videó is készült, amelyek igazán érdekesre sikeredtek, hiszen míg a Daily Mail felvételén azt láthatjuk, amint Harry és Meghan a legnagyobb harmóniában figyelik a hátsó sorokból az eseményeket és lopnak egy csókot, addig a másikon mintha a színésznő már kéretné magát.


Ennek az oka a felvétel alapján sokak szerint az, hogy Harry herceg alaposan felönthetett a garatra az eseményen, így a Mirror videóján már azt láthatjuk, amint csak ők próbálja megcsókolni Meghant, de a nő nem fordul oda, a felvétel végén pedig a herceg úgy tapsikol, mintha nem lenne túl józan.

Bár több bulvármagazin arról írt, hogy a páros milyen jól elvan egymással, a második videó azonban minősége ellenére is inkább olyan, mintha már most lenne némi súrlódás közöttük.