13 °C
enyhe eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Új lemezt adott ki az N Sync, de az együttes nem is tudott róla

2014. augusztus 01.
1.9691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Vélhetően zenetörténelmi eseményt írt az N Sync alakulata, az egykoron igencsak népszerű fiúzenekar ugyanis bár már nem is létezik, a tagok is szétszóródtak, azonban az együttes logója alatt a napokban mégis egy új lemez látott napvilágot.

Ennél is megdöbbentőbb, hogy minderről maguk az egykori zenekartagok sem tudtak, aminek a magyarázata nagyon egyszerű: annak idején csak a népszerűséggel törődtek, a jogokkal nem, és mivel ezeket más birtokolja, így megjelenhetett egy olyan dupla album, amelyen egykori slágerek, ki nem adott felvételek és ritkaságok kaptak helyet.

Lance Bass, a banda egyik frontembere szerint senki sem tájékoztatta őket a kiadásról, és vélhetően egy centet sem látnak majd belőle, de ami megtörtént, az megtörtént, most már kár ezen bosszankodniuk.

Az N Sync egyébiránt a kilencvenes évek egyik legsikeresebb fiúcsapata volt olyan, ma már többnyire sikeres szólókarrierbe kezdett énekesekkel a középpontban, mint Lance Bass, JC Chasez, Joey Fatone, Justin Timberlake vagy Chris Kirkpatrick.

Az együttes 2002-ben feloszlott, és azóta az ötös nem dolgozott együtt.