13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Tóth Gabi szerint azért szingli, mert sikeres

2014. augusztus 21.
2.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Meglepő őszinteséggel vallott egy interjú során Tóth Gabi szingliségéről, illetve szerelmi életének sikertelenségéről, az énekesnő ugyanis bár saját bevallása szerint hiába egy egyszerű és őszinte lány, a férfiak többsége nem tud mit kezdeni sikerével.

Tóth Gabit időről-időre összehozzák hol ezzel, hol azzal, legutóbb éppen Istenes Bencével, ami a celeb szerint nagyon rosszul esik neki, főként azért, mert rossz üzenetet közvetít rajongói számára, és az alkotómunkát is megnehezíti, miközben szerelmi élete ha nem is hever romokban, de nem tekinthető túl sikeresnek.

Gabi őszintén elismerte, hogy életében mindössze négy komoly kapcsolata volt, és soha nem vállalt be egyetlen egy-éjszakás kalandot sem, az pedig, hogy jelenleg nincs senkije, elsődlegesen sikerének köszönhető, hiszen ő maga egy teljesen átlagos csaj.

Természetesen azt az énekesnő is elismerte, hogy ő sem akar többet mint más: szeretné megtalálni élete párját, aki majd a gyermekei apja lesz, de ez nehéz egy olyan világban, amelyben szerinte a férfiak többsége még mindig nem tud mit kezdeni az olyan nőkkel, akik sikeresek és senkitől sem függenek.