6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Tony Bennett és Lady Gaga együtt énekel a H&M Holiday kampányában

2014. október 30.
2.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Egy igencsak rendhagyó és sajátos kampánnyal, valamint kollekcióval készül az idei ünnepi szezonra a H&M, akik ehhez két világsztárt, Lady Gagát és Tony Bennettet kérték fel azért, hogy együtt énekeljék el "It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing)" című közös dalukat.

Johan Renck, avagy a november 25-én bemutatkozó reklámfilm rendezője elmondta, hogy művét az 1940-es évek inspirálta, az akkori csillogás és fényűzés, amit teljes egészében átjár az ünnepi hangulat, valamint a divat és a humor is.

A cég egyébiránt idén egy különös karácsonyi kollekcióval kedveskedik majd a divatot kedvelő férfiak és nők számára egyaránt, ezen felül pedig az egész ünnepi szezonban pénzgyűjtési akciót rendeznek a rászorulók számára azért, hogy kivegyék a részüket a globálisan jellemző elszegényedés elleni küzdelemből.

Ennek érdekében a bolthálózat minden egyes üzletében egy matricacsomagot vásárolhatnak majd meg a látogatók, és minden eladott csomag után az ár duplája kerül majd továbbításra a rászorulók számára.