20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Többmilliós kincset loptak el Michael Flatley-től

2014. január 31.
2.0111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Felbecsülhetetlen kár érte nemrégiben Michael Flatley-t, avagy a jól ismert géppuskalábúként is emlegetett ír sztepptáncost, a Daily Mail információi szerint ugyanis fényes nappal rabolták ki kastélyát, a tolvajok pedig egy nagyon értékes kincset is eltulajdonítottak.

A híresség állítólagosan otthon tartózkodott feleségével és gyerekével együtt, amikor az eset történt, de senki sem figyelt fel arra, hogy behatolók járnak a házban, akik többek között egy kitömött rinocéroszfej szarvát vágták le akciójuk során.

A rinocérosz szarva az egyik legértékesebb csontfajta a világon, így a táncostól eltulajdonított aprócska darab is 60 millió forintot ért, amire néhány brit állatvédő szervezet dühödten reagált, és természetesen nem arra vonatkozólag, hogy a tolvajok elvitték az agyarat.

Az Egyesült Királyság egyik legismertebb állatjogi aktivistája szerint ugyanis Flatley vélhetően bele sem gondolt abba, hogy a szarvnak ő tulajdonképpen soha nem volt a birtokosa, és szégyenteljes, hogy egy ilyen elismert és híres táncos az otthonában egy a kihalás szélére sodródott állat kitömött trófeáját rejtegeti.