28 °Cszórványos felhőzet
2020. július 02., csütörtök • Ottó

Több millió forintot gurított le a torkán egy éjszaka Paris Hilton

Brauny , 2014. szeptember 29.
Ha bulizásról és pénzköltésről van szó, akkor Paris Hilton úgy tűnik, hogy verhetetlen, a New York Post beszámolói szerint ugyanis a 33 éves celeb baráti társaságával együtt több mint 50 millió forint értékű számlát hagyott maga mögött New York legdrágább szórakozóhelyén.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Marquee klub ugyan nagyon híres arról, hogy már egyetlen ital is annyiba kerül, mint amennyit egy átlagos magyar megkeres egy hónapban, de még ennek ellenére is elképesztő, hogy a lap beszámolói szerint csak pezsgőre több mint 20 milliót költött el a híres szállodalánc örökösnője.

Természetesen Paris Hiltonnak volt is mit, illetve miből ünnepelnie, hiszen két hónapon át lemezlovasként dolgozott a közelmúltban, amiből egyes források szerint közel 700 millió forintnak megfelelő tiszta bevétele származott.

Hilton ráadásul ezzel még nem állt le a nagy költekezéssel, hiszen elhatározta, hogy szeretne közelebb lenni testvéreihez, így kinézett magának egy New York-i luxuslakást, aminek áráról nincs információnk, de mivel a város luxusnegyedében található, ezért több milliós értékűre saccoljuk. Természetesen dollárban!
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!

Gucci • Überbrutál #2 • 6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Manapság már bárki lehet lemezlovas ezek szerint. Nagyon gáz...

csillucs • Nagymester #1 • 6 éve, 3 hónapja és 3 napja

Lemezlovas? A Paris Hilton?? Na neeee...ki hallgatja meg egyáltalán!?