8 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Testvérei fogadták be a hajléktalanná vált Zámbó Árpiékat

2013. november 26.
3.6231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Tragikus szerencsétlenség történt nemrégiben Zámbó Árpiékkal, hétfőn ugyanis Budapesten, a Nyár utcában kigyulladt egy társasház padlástere, ami éppen afölött a lakás fölött volt, amelyben Zámbó Árpi lakott a családjával.

Árpiék saját bevallásuk szerint az eset óta csak a romokat takarítják, a kár pedig több millió forintra rúg, és hiába tudták mostanra befóliázni a tetőt, az eső így is befolyik, így felesleges fűteni, de amennyiben akarnának sem tudnának, mert a kazán is megrongálódott a tűzben.

Zámbó Árpi lakásán nem volt biztosítás, így onnan nem számíthatnak pénzre, de információink szerint a lakástüzet szándékos gyújtogatás okozta, aminek már megvan a gyanúsítottja, így a bíróságon a család kártérítési pert kezdeményezhet, amennyiben bebizonyosodik a tettes bűnössége.

Árpi annak örül a legjobban, hogy épségben sikerült megúszniuk a történetet, illetve feleségét is időben kiszabadították a tűzoltók.

Az énekes szerint amíg nem lesz ismét tető alatt a ház, a testvéreinél húzzák meg magukat, de reménykednek benne, hogy még karácsony előtt normalizálódik a helyzet.