20 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Terry Black szerint Kovács Erzsit meggyilkolták!

2014. július 15.
1.8381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Noha Kovács Erzsi már több mint három hónapja nincs köztünk, az énekesnő egyik legjobb barátja, avagy Terry Black mégis egészen mostanáig halogatta, hogy kitálal a témában, és ezzel egy időben feljelentést tesz, állítása szerint ugyanis Kovács Erzsi nem betegségébe halt bele, hanem meggyilkolták.

Terry Black szerint megdönthetetlen bizonyítékai vannak a fentiek kapcsán.

Történetét tavaly januárra vezette vissza, amikor kiderült, hogy Kovács Erzsi áttétes tüdőráktól szenved, és már csak alig egy éve van hátra. Emiatt sokkal több időt töltött vele, tavaly júniustól pedig saját ápolónője is volt, aki nagyszerűen gondoskodott róla.

Ősszel azonban az ápolónőt váratlanul leváltották, és egy meg nem nevezett férfi került a helyére, aki bár látszólag ugyanúgy végezte dolgát, Terry Black szerint egy idő után valamiért mégis megromlott a kapcsolata Erzsivel. Ekkor történt, hogy bár állítólagosan az énekesnőnek nem voltak fájdalmai, ápolója mégis morfiumos készítményeket kért számára.

Terry beszámolója szerint halála előtt is rendszeresen látogatta Kovács Erzsit, aki szerinte az utolsó időszakban már hallucinált, és szerinte váratlan halálát nem betegsége okozta, hanem ápolója gondatlansága, aki rendszertelenül és helytelenül adagolta gyógyszereit, és indokolatlanul adott neki nagy mennyiségben morfiumot.