14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Sztárháború: Összekapott Majka és Bochkor Gábor!

2014. október 17.
2.7451
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újabb sztárháború robbant ki minden különösebb előzmény nélkül Bochkor Gábor és Majka között, miután az ismert rádiós élő adásban vidéki pronyóként definiálta Majkát, mire az ózdi rapper nagyon csúnyán kiakadt.

Bochkor éppen Ördög Nórát látta vendégül egy élő rádióműsorban, mikor kiszaladtak a száján ezek a szavak, hiszen éppen arról faggatta a műsorvezetőt, hogy hamarosan egy Majkával közös produkcióban fognak szerepelni, de úgy véli, hogy a páros nem illik össze, hiszen míg Majka egy vidéki suttyó, addig Nóra egy finom hölgy, aki természetesen azonnal a rapper védelmére kelt.

A beszélgetés természetesen Majka fülébe is eljutott, akit igencsak rosszul érintett mindez, és sajnálatát fejezte ki azzal kapcsolatát, hogy valaki azért ítéli meg őt, mert vidékről származik.

Ezáltal szerinte ő is mondhatná, hogy leáldozott Bochkor Gábor csillaga és kiöregedett, de nem tesz ilyen kijelentést, mert nem akar lesüllyedni Bocsi szintjére.

A rádiós műsorvezető szerint egyébiránt szó sincs arról, hogy összevesztek volna Majkával, de nem érti, hogy a rapper miért így reagált erre a kijelentésére, hiszen ő a fentiek után méltatta az ózdi rapper karrierjét.