13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Szily Nóra és Pokorny Lia sem tudna már mobil nélkül élni

2014. augusztus 22.
2.7641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Mariann profilja, adatai
Mariann
Kötetlen beszélgetésen mesélt Pokorny Lia arról, hogy mennyire alapvető már a mindennapjaiban a mobilkommunikáció és a különféle kütyük, hiszen ezek nélkül már szinte élni sem tudna.

A Telenor arcaként is ismert színésznőt Szily Nóra kérdezte arról, hogy miben segítenek neki a mobileszközök, amire Lia elmesélte hogy gyakorlatilag annyira online életet él már, hogy saját fellépéseit sem tudná kezelni a telefonja nélkül.

Menedzsere az online naptárába egyezteti fellépéseit, amit Lia azonnal megkap mobiljára.

Bár tabletjét gyermeke már kisajátította, de ez őt egyáltalán nem zavarja, hiszen teljesen természetes hogy a legújabb generáció már olyan környezetben nő fel, ahol a mobilkommunikáció az életünk szerves része.

Vidám hangulatú beszélgetésben fedte fel titkait a mobilozással kapcsolatban Lia

Vidám hangulatú beszélgetésben fedte fel titkait a mobilozással kapcsolatban Lia


Szily Nóra nem igazán élt eddig online életet, azonban gyermekei megmutatták neki, miért és mire is jó egy-egy applikáció. Nemrégiben egyedül nyaralt az olasz tengerparton és jól jött neki egy kis térképes segítség is.

A beszélgetés során Dr. Almási Kitti szakpszichológus elmesélte, hogy sokszor keresik fel páciensei olyan problémákkal, hogy nem jut elég idő a munkára vagy a magánéletre, ezért valamelyik területen bűntudatot éreznek. A mai eszközök már sokban megkönnyítik a háziasszonyok, anyukák és a dolgozó nők időbeosztását.

Neked miben segít okoseszközöd?