1 °Cerős felhőzet
2021. január 27., szerda • Angelika

Szexuális kalandjairól mesélt Diana hercegnő egykori testőre

Brauny , 2018. augusztus 29.
Lee Sansum egyike volt azoknak a testőröknek, akik megpróbáltak védelmet garantálni Diana hercegnőnek a kilencvenes években. Az 56 éves férfi egészen pontosan 1997-ben, közvetlenül tragikus balesete előtt gondoskodott a híresség védelméről.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A Mirror magazinnak adott interjúban pedig Lee meglepő dolgokat állított, ezáltal bár Diana kapcsán nem erősítette meg határozottan, de azt mondta, hogy a magafajta testőrök nagyon gyakran kerülnek szexuális kalandba a védett hölgyekkel, mert izgatja őket, ha egy nagydarab öltönyös férfi bármit megtenne értük.

Bár Sansum egy szóval sem említette, hogy Dianával is belekezdett volna efféle viszonyba, ellenben azt igen, hogy a hercegnő rendkívül földhöz ragadt személyiség volt, aki mindennél jobban imádta gyermekeit, a stresszt és a nagy nyomást pedig egyenesen gyűlölte.

Érdekesség, hogy tragikus balesete előtt Diana hercegnőről több pletyka is keringett, melyben összehozták az egyik testőrével, de nem Lee-ről volt szó, hanem egyik állandó védelmezőjéről, Barry Manakee-ről.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!