14 °C
közepes eső
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Szekta miatt hanyagolja lányát Tom Cruise

2014. május 06.
1.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Már korábban is felmerültek hírek azzal kapcsolatban, hogy miután Tom Cruise csatlakozott a Szcientológiai Egyház szektájához, teljesen kifordult önmagából, de arra egy percig sem mertünk volna gondolni, hogy az ismert színész még családjától is elfordul emiatt.

A legfrissebb hírek szerint márpedig így történt, amióta ugyanis elvált Katie Holmes-tól, Tom Cruise teljesen a szekta rabjává vált, ami nemrégiben odáig fajult, hogy még kislányát sem köszöntötte fel születésnapja alkalmából.

Suri ugyanis a napokban ünnepelte nyolcadik születésnapját, de édesanyja szerint papája még arra sem volt képes, hogy egy üdvözlőlapot küldjön saját lányának, így arról már nem is álmodhatott a pici - pedig ez volt az egyik legnagyobb vágya -, hogy Tom megjelenjen születésnapi partiján.

Amerikai bulvármagazinok szerint az idén 51 éves színész számára mindennél fontosabbá vált a szekta, aminek nagyon súlyos és szigorú elvárásai vannak, így vélhetően az is hozzátartozik ehhez, hogy nem keresheti fel saját kislányát még a születésnapján sem.