13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Szakított Novák Heni és az egykori Nagy Ő?

2014. január 08.
3.8521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Habár látszólag minden rendben volt a közelmúltig az egykori Nagy Ő-ként elhíresült Noszály Sándor, valamint barátnője, Novák Henriett között, azonban az Amerikában élő magyar párról olyan hírek kaptak szárnyra, miszerint az öt évig tartó boldog párkapcsolatnak hirtelen vége szakadt.

Noszály Sándor ismerősei szerint titkolta mindezt, Henivel történő szakításukat ugyanis még néhány hónappal ezelőtti itthoni látogatása során sem említette, holott a Jóban Rosszban egykori sztárja forrásaink szerint már akkor is új szerelmével, a küzdősportokban jártas, és zenészként is ismert Anthony Chacon oldalán kereste a boldogságot.

A szakításra enged következtetni az is, hogy a színésznő közösségi oldaláról minden Sándorral közös képet törölt, amire - valamint magára a szakításra is - ugyanakkor az egykori Nagy Ő adott okot, aki legutóbbi hazalátogatásakor állítólagosan egy szórakozóhelyen egy ismert magyar szépséggel töltött egy éjszakát.

Egyelőre sem Novák Heni, sem Noszály Sándor nem kívánta kommentálni az elhangzottakat, de a bizonyítékok elég egyértelműek ahhoz, hogy valami más állhasson a történtek hátterében.