18 °C
borús égbolt
2024. március 29., péntek
Auguszta

Szakított fiatal szerelmével Liptai Claudia

2013. november 15.
2.5681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Alaposan rájár a rúd mostanság Liptai Claudiára, a műsorvezető ugyanis nemrégiben hatalmas botrányba keveredett, amikor elhunyt édesanyja rokkant-kártyáját használta parkoláshoz, a legfrissebb hírek szerint pedig a sztárnak most a szerelmi bánattal is meg kell küzdenie.

A nyáron még szó szerint lángolónak hatott az a szerelem, ami Liptai Claudia, és a nálánál 14 évvel fiatalabb Szabó Benjámin között lobbant fel, ám a kapcsolat mégsem tartott tovább három hónapnál, a híresség és fiatal párja ugyanis nemrégiben szakítottak egymással.

Claudia kiemelte, hogy nem a korkülönbség, sokkal inkább az egymástól szinte teljes egészében eltérő érdeklődési kör miatt szakítottak egymással, de Benjámin egyik ismerőse szerint a fiúnak abból is elege lett, hogy mindig reflektorfényben kellett állnia, ez ugyanis nem az ő világa.

Információink szerint a két félt nem törte meg túlzottan a szakítás, sőt Clauida szerint okosabb is lett a történtek után, hiszen rájött, hogy a boldogság egészen más helyeken is meglelhető.