9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Szakított első szerelmével László Attila

2014. január 21.
2.0481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#László Attila, avagy a 2011-es Csillag Születik aranytorkú fiatal győztese is megtapasztalta az élet árnyoldalait, információink szerint ugyanis a 17 éves tehetség nemrégiben szakított élete első szerelmével, így a pár már külön élte meg az ünnepeket és az új esztendőt is.

Attila nem titkoltan nagyon padlóra került a szakítás miatt, elmondása szerint élete egyik legfájóbb dolgaként élte meg, amiről sem most, sem a későbbiekben nem igazán szeretne beszélni, mert sokkal fontosabbnak tartja jelenleg gimnáziumi tanulmányait.

László Attila egyébiránt valamivel több mint két éve, röviddel a Csillag Születik után számolt be arról, hogy első szerelmét Viviennek hívják, aki egy szép és aranyos lány, és nem csak ők, hanem szüleik is jól kijönnek egymással.

Az ifjú énekeshez közeli források úgy tudják, hogy Attila és Vivien között egyszerűen elmúlt a szerelem, ami annak köszönhető, hogy a fiatal párocska egyszerűen nem tudott már időt szakítani egymásra, így míg korábban gyakran hetente többször is találkoztak, addig az elmúlt hónapokban már szinte alig látták egymást.