13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Súlyos problémák vannak ez egykori cuki Megasztárossal

2013. december 02.
2.1841
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Tóth Lüszit az egész ország még kislányként ismerhette meg a Megasztár 2008-as adásában, amikor a kis énekespacsirta belopta magát a nézők szívébe, ám a legfrissebb hírek szerint az egykori pici lány manapság egyáltalán nem aranyos viselkedéséről híres.

A világhálóra felkerült információk szerint ugyanis a jelenleg 18 éves Tóth Lüszi négy év alatt már a harmadik iskoláját kezdte meg pár héttel ezelőtt, de már ott is egyre súlyosabb problémákba ütközött.

Lüszit állítólagosan fegyelmi vétség miatt előbb Pécsről tanácsolták el, majd a kaposvári Toldi Lakótelepi Iskola és Gimnázium tanulója lett, ahonnan kibukott, majd nemrégiben a szintén kaposvári mezőgazdasági iskolába jelentkezett át, de a fiatal énekesnőről innen is aggasztó hírek érkeznek.

Lüszi a hírek szerint nagyon rossz társaságba keveredett, élete a folytonos bulizásról és a kimeríthetetlen szabadságvágyról szól, de alkoholproblémái is egyre súlyosabbak, amire valószínűleg nagy hatással volt a Megasztár során megélt óriási kudarca.