8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Stephen Belafonte tagadja, hogy megverte a Spice Girls egykori tagját

2014. december 19.
1.7871
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Nagy most a felhajtás a Spice Girls egykori tagja, avagy Mel B és férje között, akik közé úgy tűnik, hogy kibékíthetetlen ellentét ékelődött, miután az énekesnő elköltözött otthonról - saját bevallása szerint azért, mert férje többször is megverte őt.

Az ügyben azonban eleddig még csak az egykori Spice Girl álláspontját hallottuk, de nemrégiben megszólalt Stephen Belafonte, avagy a férj is, aki mindent tagadott, állítása szerint soha nem verte meg feleségét, amit részben alátámaszt, hogy most ő küzd azért, hogy visszakaphassa párját.

Mel B szerint márpedig férje több ízben is csúnyán összeverte őt, kiszivárogtak olyan hírek, hogy gyakran az utcára sem mert kilépni a nyomok miatt, és bár 7 éve vannak együtt párjával, mégis csak most vette a bátorságot, hogy elköltözzön otthonról.

A férj szavahihetőségét a leginkább az kérdőjelezi meg, hogy köztudottan nagyon erőszakos ember, számtalan verekedési ügye volt már a múltban, így felmerül a kérdés, hogy vajon miért pont feleségét ne verte volna meg?