12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Sorra lépnek vissza Michael Schumacher szponzorai

2014. december 15.
1.6711
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Már lassan egy éve annak, hogy Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett a francia Alpokban, ám a hírek szerint az egykori F1-es pilóta még az elmúlt esztendőben is folyamatosan kereste a pénzt - érvényes szponzori szerződéseinek köszönhetően.

Úgy tűnik azonban, hogy ettől a bevételi forrástól a pilóta a jövőben végérvényesen elbúcsúzhat majd, a Bluewin beszámolója szerint ugyanis fokozatosan hátrálnak ki a szponzorok Schumi mögül, mivel a pilóta értelemszerűen nem tud a nyilvánosság előtt mutatkozni, ezáltal nem jó reklámhordozó.

A híresség mögül így visszalépett már például a Navyboot és a Jet Set divatcikkeket forgalmazó vállalat, valamint a német Rosbacher ásványvizeket gyártó cég is, akik a jövőben nem Schumacherrel szeretnék népszerűsíteni termékeiket.



Értesülések szerint ez hatalmas kiesés lesz Schumacher családjának, csak ebből a két szponzori szerződésből ugyanis évente legalább 1,5 milliárd forintjuk származhatott, de azért természetesen még nem kell attól tartaniuk, hogy nem tudják tovább folytatni a pilóta kezelését.