9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Sipos F. Tamás szerint jól kiszúrt vele a Republic

2014. március 18.
2.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Cipő halála után a Republic zenekar mondhatni már csak árnyéka önmagának, és bár a rajongók többsége azt szeretné, ha inkább befejeződne a történet, a banda mégis másként gondolja, így legutóbb például Sipos F.

Tamást kérték fel Bódi László pótlására, azonban az együttműködés nem volt hosszú életű.

Tamás szerint ugyanis bár megtiszteltetésnek vette, hogy a Republic őt választja Cipő helyére, a nehéz kezdést követően sikerült is eljutnia a Mennyországba, és nem csak a tagok, hanem már a menedzser is teljes jogú tagként tekintett rá, őszre azonban minden megváltozott, a banda váratlanul elzárkózott az énekestől, és olyannyira nem kommunikáltak vele, hogy már a januári Fábry show-ban is nélküle léptek színpadra.

Ez állítása szerint nagyon kellemetlenül érintette Sipos F. Tamást, mint ahogyan az is, amikor kiderült, hogy a banda inkább nélküle folytatná tovább, ezzel ugyanis alaposan kiszúrtak az énekessel, aki komolyan tervezett a zenekarral.

Érdekesség, hogy bár a Republic korábban kijelentette, nem lesz többé új frontemberük, a jövőben mégis azt a Magyar Bálintot állítják a mikrofon mögé, aki a Hattyúdal című musicalben is énekel.