8 °C
borús égbolt
2024. április 20., szombat
Tivadar

Síbalesetet szenvedett, és Schumacher kórházában halt meg az angol fiú

2014. március 06.
2.0521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Továbbra sincs semmi hír arról, hogy az immáron több mint két hónappal ezelőtt súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacher állapota változott volna, azonban egyes hírek szerint nem túl jók a kilátásai.

Történt ugyanis, hogy egy 20 éves angol fiú a francia Alpokban - kísértetiesen közel ahhoz a ponthoz, ahol korábban Schumacher is elesett - súlyos síbalesetet szenvedett, miközben kétszáz métert zuhant.

A két eset közti hasonlóságot tetézi, hogy a fiút is Michaelnek hívják, és ugyanúgy fejsérüléseket szenvedett, mint az egykori világbajnok.

Ha még mindig nem lenne elég a hasonlóságokból, a tinédzsert is a grenoble-i kórházba szállították - ahol Michael Schumacher is fekszik -, és ő is az intenzív osztályra került, azonban míg az egykori pilóta életéért továbbra is küzdenek az orvosok, addig Michael Handley életét sajnos már nem tudták megmenteni.

A fiú két napig feküdt kómában az intenzív osztályon, és szüleik - akik az utolsó pillanatig mellette virrasztottak - maguk sem értik mi történhetett, hiszen gyermekük már legalább ezerszer lecsúszott a kérdéses lejtőn. Schumacher rajongói most világszerte azon aggódnak az eset kapcsán, hogy kedvencüket talán nem is a megfelelő kórházban ápolják...