28 °Cszórványos felhőzet
2020. augusztus 04., kedd • Domonkos, Dominika

Shay Mitchell eljárta a baby mama táncot!

Szofi Kakuk , 2019. október 14.
Shay Mitchell is eljárta a baba-mama táncot, ugyanis az amerikai színésznő hamarosan világra hozza első gyermekét és nem szerette volna kihagyni a 'baby mama' kihívásként futó jellegzetes táncot.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Shay Mitchell egy Youtube csatornát is indított a terhességének, így a rajongók folyamatosan figyelni tudják azt, hogy Shay fizikailag és lelkileg is hogyan változik a terhességének köszönhetően. A színésznőnek már át kellett élnie azt, hogy milyen elveszíteni egy gyermeket, ugyanis az előző terhessége vetéléssel végződött, így most fokozottabban figyel minden apróságra, hogy megelőzze a bajt.

Shay saját maga miatt és a sorstársakat is figyelembe véve, szerette volna megmutatni, hogy hogyan is alakulnak a terhességi fázisai, de nem mindig csak a komolyabb témákat szerette volna boncolgatni, így a vicces mamatánc is belefért most az idejébe. A színésznő a 'baby mama' tánc során a szokásos habitusához képest is lazább volt, a felvételen is látszik a boldogsága és az, hogy nemsokára érkezik a trónörökös is.

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!