29 °Ctiszta égbolt
2021. július 29., csütörtök • Márta, Flóra

Shay Mitchell elárulta, hogy hogyan nevezte el a kislányát

Szofi Kakuk , 2019. november 07.
A Pretty Little Liars sztárja, nemrégen hozta a világra az első gyermekét és most meg is osztotta a rajongóival, hogy milye nevet is kapott a kislány.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A színésznő végigvezette a követőit az egész terhességén és a vajúdásáról is megosztott egy nagyon intim videót az Interneten. A színésznő, hihetetlenül boldog most, hogy egy egykora csodát ő maga is megtapasztalhatott, főleg azután, hogy az előző terhessége vetéléssel végződött.

Shay, egy nagyon megható üzenetet is írt a kislányának, aki végül az Atlas Noa nevet kapta. A színésznő hálás a gyermekének és a leírása alapján rettentően büszke arra, hogy Noa édesanyja lehet és ekkora szeretetet kaphat és adhat minden egyes nap.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Atlas Noa, In my 32 years of life I thought I had seen a lot of places, experienced a lot of things, met a lot of people and felt love...then came you. Truth is I had no idea I was capable of loving anything like this before you arrived. You wonder if that?s just something people say, but it?s as if the chemical makeup of my entire body and soul changed the minute we met. I wake up each day (and also every 2-3 hours still in awe that you are mine, and I am yours. I?m still learning about you and I?ll never grow old of watching you slowly wake up, catch a glimpse of me or your dad and focus intently, almost as if to say ?I know you.? Just know, sweet girl - Whatever you choose to do in this world, whoever you choose to love, wherever you choose to go, I will always be your biggest fan. I am already so proud to be your Mama. PS. The days of dressing you up as burritos and other snacks has only just begun. ??

Shay Mitchell (@shaymitchell) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!