25 °Cszórványos felhőzet
2020. július 09., csütörtök • Lukrécia

Shakira nyíltan mesélt arról, hogy mennyire kibírhatatlanul viselkedett néhány évvel ezelőtt

Szofi Kakuk , 2019. november 14.
Shakira jó hosszú ideig titkolta, hogy nem is olyan régen a karrierjében nagy válaszút elé érkezett. Az énekesnőnek gondok akadtak a hangszálaival, aminek révén veszélybe került a karrierje is.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


Shakira a 90-es évektől kezdve egy gyönyörű ívet mutató karriert futott be. Az énekesnőnek időközben gyermekei is lettek és a Barcelona híres focistája is a férje lett. Shakira nemrég mesélt arról, hogy 2017-ben majdnem elvesztette a hangját és az orvosok a műtétet javasolták neki, mint elsődleges megoldás.

Shakira nyíltan mesélt arról, hogy mennyire kibírhatatlanul viselkedett néhány évvel ezelőtt - 2. képShakira visszautasította a beavatkozást, de időközben szóvá tette azt is, hogy abban az időszakban rettentően rossz passzban volt és mindent nagyon sötétnek és sikertelennek látott. Depressziós lett és mindenbe beleszólt még akkor is, ha nem az ő feladatköre lett volna a megoldás. A sztár elmondása szerint, a meditáció és a féjre nélkül ma nem lenne újra a zenei piacon és nem tudna a következő évben a Super Bowlon sem részt venni, mint énekesnő.
 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!