13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Senki sem kíváncsi Vásáry Andréra?

2014. augusztus 11.
1.8551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Kisebb botrány támadt a hétvégén Vásáry André körül, aki a Varnus Xavér által szervezett Balatonfelvidéki Nyári Fesztivál egyik fellépője lett volna, azonban a férfiszoprán műsorára olyan drága volt a jegy, hogy mindössze két tucat fő akarta megnézni az előadást.

Xavér így az érdeklődés hiánya miatt először vissza akarta mondani a koncertet, de úgy nyilatkozott, hogy később átgondolta a dolgot, és nem akarta megbántani André rajongóit, így arra is vállalkozott, hogy zsebből kifizesse a 200 ezres gázsi felét, azonban hiába közölte tervét az énekessel, ő nem kíván megjelenni az eseményen.

Varnus Xavér szerint André áráért három Kossuth-díjas előadót is szerződtetni tudott a fesztiválsorozat őszi szezonjára, mert ők tudják, hogy ez a program nem üzleti vállalkozás, hanem a személyes kultúra terjesztésének egyik módszere.

Az ügyben természetesen megszólalt Vásáry André is, aki kiemelte, hogy nem megy bele sárdobálásba.

Szerinte már 3 hete lemondta a koncertet, mert a szervezők előzetes egyeztetés és szerződés nélkül hirdették meg nevével az eseményt, így nem is tudja, hogy hány jegyet adtak el az ő fellépésre, de az biztos, hogy tavaly telt ház előtt lépett fel ugyanitt.