6 °C
borús égbolt
2024. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Selena Gomez ismét szünetet tart a közösségi médiában

2018. szeptember 25.
4.0511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Újra behúzta a kéziféket Selena Gomez, aki néhány órával ezelőtt az Instagramon keresztül jelentette be, hogy ismét szüksége van egy kis szünetre, ezáltal átmenetileg felfüggeszti aktivitását a közösségi oldalon.

Hogy pontosan mi állhat Selena döntése mögött, az nem teljesen világos, ellenben nagy valószínűséggel az, hogy meglepően sok támadást kapott mostanában ezen a felületen, így legutóbb például egy fotója miatt.

Ezt a képet a híresség időközben törölte is, hiszen valóban mindenki csak bántotta a túl pikáns beállítás miatt, éppen ezért most egy vicces képpel jelentette be, hogy bár nagyon hálás követőinek az óriási figyelemért, most mégis szünetelteti tevékenységét a közösségi oldalon.

Hogy meddig, az egyelőre nem derült még ki, ellenben rövid írásában másoknak is ezt javasolta, akit negatív megjegyzések és hatások értek a közösségi oldalon, hiszen ez hírességet és egyszerű embert ugyanúgy képes megbántani.


Again. As much as I am grateful for the voice that social media gives each of us, I am equally grateful to be able to step back and live my life present to the moment I have been given. Kindness and encouragement only for a bit! Just remember- negative comments can hurt anybody?s feelings. Obvi.

Selena Gomez (@selenagomez) által megosztott bejegyzés,