7 °C
tiszta égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Scarlett Johansson nem hisz a monogámiában

2017. február 16.
10.0601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Scarlett Johansson egyike azon sztároknak, akik a legfrissebb sztárhírek szerint olyan szabadosan kezelik szerelmi életüket, hogy azt még a legközelebbi hozzátartozóik is csak nagyon nehezen tudják nyomon követni.

A színésznőről ugyanis még januárban kiderült, hogy két évnyi házasság után elválik férjétől, azonban nem sokkal később a párt újra együtt látták, merthogy együtt is vannak, de korántsem élnek általános házaséletet, hiszen közben virágról-virágra szállnak, mint a pillangók.

A színésznő ugyanis a Playboy magazinnak fejtette ki egy hosszú interjúban, hogy bár úgy véli, a házasság nagyon romantikus dolog, ellenben rengeteg munkával jár együtt az, ha valakivel össze akarjuk kötni az életünket, éppen ezért is úgy véli, hogy nem normális dolog az, hogy az emberek monogámiában éljenek.

Ez a kijelentés röviden és tömören egyébiránt mindent megmagyaráz Scarlett Johansson múltjáról és kapcsolatáról, lévén úgy tűnik, hogy a színésznő nem vált el férjétől, inkább nyitott házasságra válthattak, vagyis elnézik a másiknak, ha néha-néha félremegy.