0 ℃Tiszta idő
2020. június 02., kedd • Kármen, Anita

Sarah Jessica Parker nagyon kiakadt egy házasságáról szóló pletykára

Brauny , 2019. május 17.
Rendkívül érzékenyen érintette Sarah Jessica Parkert a National Enquirer által elindított legutóbbi pletykahullám, melyben a lap újságírói arról írtak, hogy a színésznő kapcsolata alaposan megromlott a férjével, akivel a nyílt utcán kiabáltak.
Ne maradj le semmiről! Kövess minket Facebookon is!
 


A színésznő azonban az Instagramon jelezte, hogy ez az egész hazugság, semmiféle kiabálás nem volt közte és a férje között, és feszültség sincs a kapcsolatukban azért, mert a férfi Londonban dolgozik, inkább az egész család rendkívül büszke erre.

Sarah hozzátette, hogy a 22. házassági évfordulójukat ünnepelték a napokban, miközben közel 30 éve alkotnak egy párt, és a pletykák ellenére férjével még mindig szeretik egymást, sőt elkötelezettek a másik iránt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Just like clockwork. Over a decade of the same untrue, disgraceful nonsense. As usual, days ahead of our anniversary on May 19th, The National Enquirer is making its annual best effort to fabricate and undermine, this time a blissful 4 days with my husband in London. There was no "screaming match" as alleged in a restaurant or on the street, nor was there a confrontation as alleged about his time in London. My children and I are enormously proud of the work he is doing. After much thought I have decided to share a typical letter of "inquiry" from these people. As if the truth, a response or any comments from me or my publicist had any bearing on what they threaten to "report" . Hey National Enquirer and your sister publications, why not celebrate a marriage of 22 years and relationship of 27 years? Because, despite your endless harassment and wasted ink, we are nearing 3 decades of love, commitment, respect, family and home. There's your "scoop" From a "reliable source". #tabloidharassment

SJP (@sarahjessicaparker) által megosztott bejegyzés,

 

A kommentelési rendszer átalakítása miatt jelenleg csak a cikkekhez lehet hozzászólni!

Ezt a témát lezártuk, nem szólhatsz hozzá!