13 °C
szórványos felhőzet
2024. március 29., péntek
Auguszta

Salma Hayek cukinak nevezte Donald Trump-ot

2017. június 13.
9.0301
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Donald Trump-nak a legtöbb ember a sajtó jóvoltából sajnos csak az egyik oldalát ismeri, azonban Salma Hayek, az elnök egyik támogatója a Mirror magazinnak adott interjúban kifejtette, hogy neki csak jó emlékei vannak az amerikai elnökről, aki egyszer még randira is hívta őt.

Hayek szerint egy fogadáson találkozott először Trumppal, méghozzá különös keretek között, hiszen miután a híresség fázni kezdett, és erre utaló mozdulatokat tett, valaki váratlanul a hátára terített egy zakót.

Ez a valaki nem volt más, mint Donald Trump!

A milliárdos gyorsan bemutatkozott, de csak ekkor vette észre, hogy a színésznő a barátjával van, így elnézést kért tőle. Hayek szerint Donald nagyon cuki volt, és nagy beszélgetésbe kezdtek hármasban, sőt Trump meghívta őket a hoteljébe, de még a számukat is elkérte.

Salma Hayek szerint Trump igazi szívtipróként közelített felé, így amint a színésznő barátjának dolga akadt, a jelenlegi elnök azonnal randira hívta őt, de a híresség kikosarazta, amit utólag már megbánt, hiszen akkori párja valóban egy hatalmas zsákutca volt.