13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Rúzsa Magdit sértegeti Király Viktor apja

2014. február 25.
2.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Már tegnap beszámoltunk arról, hogy Király Viktor feldúltan viharzott el A Dal döntőjéből, miután kiderült, hogy bár mindenki őt tekintette nyertesnek, mégsem nyerte meg a döntőt, amit egyre többen csalásnak titulálnak.

Viktornál azonban úgy tűnik, hogy csak édesapja zabosabb a történtek miatt, nemrégiben ugyanis a Facebookon minősíthetetlen hangnemben írt Rúzsa Magdiról, aki szerinte hozzásegítette fiát ahhoz, hogy elbukjon a döntőben.

Aki látta A Dal döntőjét, bizonyára jogosnak tartja Király Tamás felháborodását, hiszen Rúzsa Magdi korábban maximális pontszámot adott az énekesnek, a döntőben azonban mégis csak egy nullára futotta tőle, amit még a szkeptikusok is furcsának tartottak az énekesnőtől.

Király Viktor édesapja emiatt seggnyalónak és orrhangú kóristának nevezte Magdit, aki szerinte ha újra megszülethetne, akkor is vérátömlesztésre lenne szüksége ahhoz, hogy megközelíthesse Linda lányát.

Az esetet követően újabb szóbeszédek szivárogtak ki azzal kapcsolatban, hogy A Dal döntője erősen bundaszagú volt, ami nem csak Király Viktor bukása, hanem a Depresszió zenekar szándékosnak vélt kizárása miatt is egyre több helyen téma már.