12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Rengeteget csúfolták gyerekkorában Király Viktort

2016. október 05.
4.8371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Elképesztő gyerekkori traumájáról beszélt mintegy 3500 középiskolásnak, egészen pontosan a Telenor Tudatos Net képzésben résztvevő gyermekeknek Király Viktor, aki elmondta, hogy őt is rengeteg támadás és csúfolódás érte fiatalkorában.

Viktor segítő szándékkal állt a kamaszok elé, így gyakorlati tanácsokat is megfogalmazott azzal kapcsolatban, hogy ő annak idején miként küzdött meg a rosszindulatú emberekkel, és hogyan kezeli mostanság a hírnévvel járó nem csak pozitív, hanem gyakran negatív megjegyzések sokaságát is.

Vikor az este folyamán koncertet is adott, de előtte még kamaszkori önmagáról és az őt ért atrocitásokról is beszélt:

Tinédzserként bő gatyákat hordtam, deszkásnak képzeltem magam, és amikor a tükörbe néztem, egy kőkemény rappert láttam magam előtt.

Ezt viszont nem mindenki gondolta így, sokan konkrétan lúzernek tartottak, és folyton piszkáltak. Nem könnyű eldönteni, hogy mi ilyenkor a jó megoldás: megpróbálni tudomást sem venni a zaklatókról vagy kiállni magunkért. Én általában csak azért is a sarkamra álltam - aztán persze vagy bejött, vagy nem -, de mindenképpen jó érzés volt, hogy nem hagytam magam - vallotta be Viktor, aki arra biztatta a tiniket, ne féljenek visszautasítani a "lúzer" szerepét, és mindig büszkén vállalják önmagukat.
Tinédzserként bő gatyákat hordtam, deszkásnak képzeltem magam, és amikor a tükörbe néztem, egy kőkemény rappert láttam magam előtt.'>