13 °C
enyhe eső
2024. március 29., péntek
Auguszta

Rálelt fia méltó utódjára Cipő édesanyja

2014. január 10.
2.0051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A tavalyi év egyik legmegdöbbentőbb híre volt, amikor a Republic frontembere hirtelen eltávozott az élők sorából.

Bódi László, avagy ismertebb nevén Cipő sokak szerint betölthetetlen űrt hagyott maga mögött, ám az énekes édesanyja mégis úgy véli, most rátalált fia méltó utódjára.

A gyászoló édesanya, avagy Gizi néni szerint ugyanis bár egyértelműen fia volt a Republic lelke, de létezik egy gyerek, aki szerinte minden téren nagyon hasonlít fiára. A Kiszel Dávid névre hallgató 19 éves énekes a KisCipő zenekar frontembere, és amikor Gizi néni szerint először hallotta énekelni, könnyek szöktek a szemébe, mert úgy tűnt, mintha valóban fia állna a mikrofon mögött.

Gizi néni szó szerint ígéretes tehetségnek titulálta Dávidot, aki szerinte méltó utódja lehetne fiának, sőt mi több, az anyuka szerint olyannyira hasonlít rá az ifjú tehetség, mintha Cipő szó szerint életre kelt volna.

A KisCipő zenekar frontembere kiemelte, hogy sosem állt szándékában másolni bálványát, nem is ismerte személyesen, de a Republic örökségét szeretné továbbvinni, így együttesével is javarészt a zenekar dalait játsszák, de már saját nótákon is dolgoznak.