12 °C
borús égbolt
2024. március 28., csütörtök
Gedeon, Johanna

Pornóbotrányba keverték Hajdú Pétert és Sarka Katát

2014. május 07.
2.5141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
"Sarka Kata telefonját feltörték! Nézd meg te is Hajdú Péter és Sarka Kata szexvideóját!" Ilyen és ehhez hasonló felhívásokkal szeretne egyre több és több látogatót generálni magának az az internetes oldal, amelyik Facebook-lájkokra vadászva csúnyán megsértette az ismert magyar sztárpár személyiségi jogait - mindezt természetesen hazugsággal.

Sarka Kata telefonját ugyanis nem törték fel, nem is létezik olyan szexvideó, amelyen párjával együtt szerepel, azonban miután a gyanútlan látogató a hirdetésre rákattint, csak újabb oldalakra jut, és minden egyes kattintással újabb forintokat generál az üzemeltetőnek.

A házaspárt rendkívül felháborították a történtek, éppen ezért jogi útra terelik az ügyet, így az oldal üzemeltetőjének vélhetően komoly kártérítést kell majd fizetnie Hajdúéknak.

Sarka Kata kiemelte, hogy már a hírverés is sérti nőiességében, anyaként pedig főként aggasztja, hogy óvodás gyermekeit is kikezdhetik az álhírek miatt.

Kata egyébiránt maga is megdöbbent azon, hogy a vírusként terjedő videóra mennyien kíváncsiak lettek volna, hiszen miután valaki rákattint az oldalra, automatikusan megjelenik saját üzenőfalán, így Hajdú Péter kedvese látta, hogy nem csak rengeteg munkatárs, hanem gyerekkori ismerősök, egykori tanárok, de még celebek is kíváncsiskodtak. Az oldal üzemeltetője becsületsértés miatt letöltendő börtönbüntetést is kaphat!