9 °C
borús égbolt
2024. április 19., péntek
Emma

Paris Jackson megcáfolta az eljegyzéséről szóló híreket

2016. augusztus 24.
4.9371
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
#

kep1#Paris Jackson azon celebek táborát erősíti, akik a sajtó részéről rendszerint őrültebbnél-őrültebb pletykákkal kerülnek megbombázásra, amire Michael Jackson 18 éves lánya rendszeresen igyekszik reagálni is.

Pontosan ez történt nemrégiben privát Twitter-fiókján, ahol Paris egy bejegyzésben cáfolta meg a sajtó azon értesülését, miszerint párja eljegyezte volna őt, ilyesmiről szerinte ugyanis szó sincs.

Paris a bejegyzésben felvetette a költői kérdést, hogy annyi házassági és terhességi pletyka után, ami az elmúlt évben történt, már el sem tudja képzelni, hogy mi következhet még?

A fiatal lány még ötleteket is adott a sajtónak, így elmondta, hogy talán legközelebb azt terjesztik el róla, hogy elindult az elnöki székért? Netán barátjával együtt szuperhőssé válva, megpróbálják átvenni a hatalmat a világ felett?

Habár a bejegyzés viccesnek tűnhet, összességében nagyszerűen lefesti, hogy mennyire frusztrálhatja a fiatal lányt az, hogy a sajtó folyamatosan alaptalan pletykákra alapozva talál ki róla mindenféle sületlenségeket.