13 °C
kevés felhő
2024. április 19., péntek
Emma

Otthonában folytathatják Michael Schumacher kezelését?

2014. március 31.
2.4111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
Továbbra sincsenek biztató hírek Michael Schumacher állapotával kapcsolatban, de legfrissebb információink szerint az immáron négy hónapja kómában fekvő pilótát hamarosan hazaszállíthatják a grenoblei kórházból, ahol jelenleg is ápolják.

A Schumacher család egyik barátjától ugyanis kiderült, hogy az egykori autóversenyzőnek svájci villájában közel 4 milliárd forintért építettek egy olyan speciális szobát, aminek köszönhetően Michael a jövőben otthon lábadozhat tovább, és ettől nem csak szerettei, orvosai is javulást várnak.

A kómában fekvő pilótánál a felröppent hírek szerint számtalan dolgot kipróbáltak már, de hiába beszélnek hozzá szerettei rendszeresen, hiába játszottak le neki egykori F1-es csapatrádiós beszédeket, javulás állítólagosan nem következett be Michael Schumacher állapotában, de még csak reakciót sem kaptak tőle.

Az egykori pilóta a korábban felröppent információk szerint a történtek óta 55 kilóra fogyott, tehát elveszítette súlyának negyedét, és naponta több ízben tornáztatják azért, hogy lelassíthassák az izmok sorvadását, valamint megelőzzék a felfekvéseket.

Ennél többet azonban most orvosai sem tehetnek érte, ezért döntött úgy a család, hogy inkább otthon folytatják Schumi kezelését.