6 °C
erős felhőzet
2024. április 25., csütörtök
Márk

Összeverekedett Majka és Dopeman

2014. június 02.
2.6241
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Brauny profilja, adatai
Brauny
A Bravo Otto díjátadót követően alaposan hajba kapott egymással az ország két nagyszájú rappere, avagy Majka és Dopeman, akik össze is verekedtek egymással, pontosabban egyikük így, másikuk pedig úgy emlékszik vissza a történtekre.

Dopeman ugyanis saját közösségi oldalán azt írta, hogy kidobták az egyik szórakozóhelyről Majkát, azonban az ózdi rapper egészen másként írta le a sajtónak a történteket.

Majka szerint ugyanis valóban többet ivott a kelleténél, mert örült díjának, majd amikor meglátta Pityingeréket, valóban ő ment oda hozzájuk balhézni, mert felidéződtek benne a régi sérelmek.

Majka azonban kiemelte, hogy verekedésről szó sem volt! Ugyan kétszer jól szájba vágta Dopemant, de ő nem ütött vissza, és testvérét is lefogták, amikor neki akart esni az ittas rappernek.

Majka emlékszik arra is, hogy állt a diszkó előtt, és ordította Dopemanéknek, hogy most mutassák meg, mekkora nagyszájú gengszterek, de szerinte inukba szállt a bátorság, és most is csak az interneten mernek neki írogatni.

A rapper úgy véli, ha valaki olyan dolgokat tesz, mint Dopeman és rendszeresen másokat mocskol, az ne lepődjön meg, ha előbb vagy utóbb szájba vágják.